Administrar

Promoció sincronitzada de les webs del Premi Web a Delicious, Twitter i Facebook

08 Setembre, 2009 08:51

Com sabeu, l'objectiu principal del Premi Web és augmentar la visibilitat dels continguts digitals en català relacionats amb les Illes Balears. Per això, BalearWeb promociona tant com pot les webs concursants i les webs del usuaris que hi participen proposant webs, votant i opinant. I no només a través de la web del Premi Web, sinó també a través de les xarxes socials més populars.

Així, BalearWeb promociona totes les webs dels usuaris i concursants també a través de Delicious, Twitter i Facebook. Per tal que això no sigui una tasca insostenible, utilitzam una sèrie d'eines que faciliten la sincronització i automatització d'aquesta promoció.

En primer lloc utilitzam la barra d'eines Delicious Bookmarks, un complement del navegador Firefox que permet etiquetar a Delicious qualsevol web que estiguis visitant amb un simple clic. D'aquesta forma anam alimentant sense gaire esforç l'arxiu d'enllaços del Premi Web.

A més a més utilitzam la funcionalitat de Delicious que permet compartir de forma immediata aquests enllaços a Twitter. Així mantenim actualitzat el perfil a Twitter del Premi Web.

I finalment utilitzam l'aplicació Twitter de Facebook que reprodueix de forma immediata els continguts que publicam a Twitter al perfil a Facebook del Premi Web

En resum, podem dir que encadenam Premi Web - > Delicious -> Twitter -> Facebook i promocionam als quatre llocs totes i cadascuna de les webs relacionades amb el Premi Web.

Comentaris

M'ho apunto

Xavi

Xavi | 08/09/2009, 09:30

Em sembla una exel·lent manera de actualitzar tots els perfils de manera ràpida i senzilla

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS